Byg selv din nye sofa

At designe sine egne møbler til hjemmet er de seneste år blevet særdeles populært. Naturligt nok, for med en byg selv sofa fra Skærbæk Møbler og Tæpper er du sikker på at få lige netop den sofa, du går og drømmer om. Byg selv din nye sofa via de forskellige links her på siden. Din byg selv sofa kan herefter bestilles direkte hjem til dig.​

Byg selv sofa er super nemt

Nedenfor finder du 3 programmer, hvor du selv kan designe din sofa. Vælg moduller, stof eller læder samt hvilke ben du vil have på sofaen. Du kan også tilkøbe puf og nakkestøtter til sofaen.

Programmerne giver igennem 3D overblik over både form, størrelse og pris, og du kan hurtigt og nemt ændre på detaljerne, hvis du ønsker din sofa anderledes. 

Ønsker du professionel assistance i forhold til byg selv-løsningen, står vi altid klar til at hjælpe dig i butikken i Skærbæk tæt ved Løgumkloster, Tønder og Ribe. Tag en snak med os. Så hjælper vi dig med at designe en sofa, der passer ind i lige præcis dit hjem. I butikken står de fire forskellige byg selv sofa-modeller ligeledes til udstilling, så du kan opleve og prøvesidde dem, før du bestemmer dig.

Du kan også kontakte os på telefon 74 75 25 30 og få hjælp til din byg selv sofa løsning.

Palermo 3D Byggesystem

Palma 3D Byggesystem

Skagen 3D Byggesystem

​​

(Ovenstående 3D byg selv sofa links kan muligvis ikke åbnes i Google Chrome )​

​Design din byg selv sofa her på siden eller besøg os i vores møbelforretning!

Der er oceaner af muligheder, når du selv designer din byg selv sofa. Du har eksempelvis mulighed for selv, at vælge om din nye sofa skal være i stof eller læder. Der er mange forskellige dessiner indenfor både stof og læder, så du kan finde den farve, som passer til dit hjem og din sofa. Du kan også vælge i mellem forskellige moduler og derved sammensætte byg selv sofaen, så den passer til dine behov. Ved nogle af byg selv sofa systemerne er det også muligt frit, at vælge forskellige armlæn, samt ben. Hvis du har spørgsmål er i velkomne til at kontakte os, så hjælper vi dig også gerne med din byg selv sofa løsning. 

Skærbæk Møbler & Tæpper ligger  i Sønderjylland, tæt ved Ribe, Tønder og Løgumkloster. Vi kan levere din byg selv sofa i hele Danmark.

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag  09.30 - 17.30

Tirsdag    09.30 - 17.30

Onsdag   09.30 - 17.30

Torsdag   09.30 - 17.30

Fredag    09.30 - 17.30

Lørdag    10.00 - 13.00


Åbent første søndag i måneden kl. 11.00 - 15.00