Design din egen skønne MODULSOFA

Drømmer du også om at bygge din helt egen byg selv sofa fra bunden? Som noget helt særligt tilbyder vi vores kunder en byg selv løsning -en modulsofa du selv kan være med til at designe og sammensætte, som du ønsker det. Vi tilbyder vores kunder som noget helt særligt en byg-selv-løsning. Dyk ned i vores spændende udbud af 3D byggeprogrammer, hvor du nemt og trygt kan sammensætte din drømmesofa. Det er super nemt og overskueligt! Får du brug for hjælp, så kom ned i butikken i Skærbæk. Sammen kan vi finde frem til en flot løsning til dit hjem.

Ønsker du professionel assistance i forhold til byg-selv-løsningen, står vi altid klar til at hjælpe dig i butikken i Skærbæk tæt ved Løgumkloster, Tønder og Ribe. Tag en snak med os. Vi hjælper dig med at designe en sofa, der passer ind i lige præcis dit hjem. I butikken står de fire forskellige byg selv sofa-modeller ligeledes til udstilling, så du kan opleve og prøvesidde dem, før du bestemmer dig.

Vi har gjort det super nemt – byg selv din egen sofa

Det er blevet super populært at begive sig ud i en special designet løsning, når du kommer til vores valg af sofaer. Med vores byggeprogrammer kan du nemt og enkelt sidde hjemme ved spisebordet og og bygge din egen sofa. Vores dygtige ansatte kan hjælpe dig i hele processen med inspiration og rådgivning, så dit endelige resultat bliver tilfredsstillende. Få kreativ frihed, og slip idéerne løs med vores særlige 3D- byggeprogrammer, der giver dig et hurtigt og nemt overblik, når du bygger din egen sofa. I de fremhævede programmer har du muligheden for nemt at få løbende overblik over form, størrelse, pris og du kan nemt og hurtigt ændre detaljerne på din nye sofa. Så spring ud i det, og byg din egen sofa og sæt dit helt eget præg på din stue.

​Du kan altid kontakte os på telefon 74 75 25 30 og få hjælp til din byg-selv-sofa-løsning. Du kan også sende en mail til skmt@skmt.dk, hvor du også kan skrive din bestilling til. 

Byg-selv London 3D modulsofa

Byg-selv Palma 3D modulsofa

Byg-selv Skagen 3D modulsofa

Byg-selv Brunstad 3D modulsofa

​​

(Ovenstående 3D byg selv sofa links kan muligvis ikke åbnes i Google Chrome )​

Se vores store udvalg af sofaer​

Du kan få din nye byg selv sofa leveret!


Har du ikke selv mulighed for at hente din nye byg selv sofa? Vi kan levere den for dig. Kontakt os for mere information omkring levering.
Vi sigter altid efter at forkæle vores kunder. Derfor giver vi som noget særligt – kun til lokale kunder – muligheden for at få gratis levering og besøg af vores flinke og dygtige montører, der kan tage sig af slæbet og efterlader din byg selv sofa klar til at indtage.

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Bestilling af møbler

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Bestil vores møbler ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi sørger for en tryg og sikker ekspedition. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du også altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag     10.00-17.30
 ​Tirsdag        10.00-17.30
 ​Onsdag       10.00-17.30
 ​Torsdag       10.00-17.30
Fredag       10.00-17.30
Lørdag        10.00-14.00
Søndag       11.00-15.00

*Åbent første og sidste søndag i måneden