Design og byg selv din egen MODULSOFA

Drømmer du også om at bygge din helt egen byg selv sofa fra bunden? Som noget helt særligt tilbyder vi vores kunder en byg selv løsning: en modulsofa du selv kan være med til at designe og sammensætte, som du ønsker det. Dyk ned i vores spændende udbud af 3D byggeprogrammer, hvor du nemt og trygt kan sammensætte din drømmesofa. Det er super nemt og overskueligt! Får du brug for hjælp, så kom ned i butikken i Skærbæk eller ring til os på 74 75 25 30​. Sammen kan vi finde frem til en flot løsning til dit hjem, uanset om det er en u-sofa, en hjørnesofa eller en chaiselongsofa, du er på udkig efter.

Ønsker du professionel assistance i forhold til byg-selv-løsningen, står vi altid klar til at hjælpe dig i butikken i Skærbæk tæt ved Løgumkloster, Tønder og Ribe. Tag en snak med os. Vi hjælper dig med at designe en sofa, der passer ind i lige præcis dit hjem. I butikken står de fire forskellige byg selv sofa-modeller ligeledes til udstilling, så du kan opleve og prøvesidde dem, før du bestemmer dig.

Byg selv din egen sofa: Vi har gjort det nemt

Det er blevet super populært at begive sig ud i en special designet løsning, når du kommer til vores valg af sofaer. Med vores byggeprogrammer kan du nemt og enkelt sidde hjemme ved spisebordet og og bygge din egen sofa. Vores dygtige ansatte kan hjælpe dig i hele processen med inspiration og rådgivning, så dit endelige resultat bliver tilfredsstillende. Få kreativ frihed, og slip idéerne løs med vores særlige 3D- byggeprogrammer, der giver dig et hurtigt og nemt overblik, når du bygger din egen sofa. I de fremhævede programmer har du muligheden for nemt at få løbende overblik over form, størrelse, pris og du kan nemt og hurtigt ændre detaljerne på din nye sofa. Så spring ud i det, og byg din egen sofa og sæt dit helt eget præg på din stue.

​Du kan altid kontakte os på telefon 74 75 25 30 og få hjælp til din byg-selv-sofa-løsning. Du kan også sende en mail til skmt@skmt.dk, hvor du også kan skrive din bestilling til. 

Byg-selv London 3D modulsofa

Byg-selv Brunstad 3D modulsofa

Byg-selv City 3D modulsofa

Byg-selv BD Fly modulsofa

​​

(Ovenstående 3D byg selv sofa links kan muligvis ikke åbnes i Google Chrome )​

Byg-selv modulsofa via vores byggesystem

Med modulsofaer kan du tilpasse din sofa og få den præcis som du ønsker. Gennem vores smarte og intuitive byggesystem kan du nemt teste dine forskellige idéer af ift. design, størrelse og farve - også ud fra det rum, sofaen skal stå i. På den måde kan du effektivt sikre dig, at der reelt set er plads til din drømmesofa. Det betyder, at du helt omkostningsfrit kan ændre mening - allerede inden du bestiller sofaen. Når du har valgt den perfekte sofa, kan du bestille de ønskede moduler via mail til skmt@skmt.dk eller ved at komme ned i vores fysiske butik her.

Se vores store udvalg af sofaer​

Du kan få din nye byg selv sofa leveret!


Har du ikke selv mulighed for at hente din nye byg selv sofa? Vi kan levere den for dig. Kontakt os for mere information omkring levering.
Vi sigter altid efter at forkæle vores kunder. Derfor giver vi som noget særligt – kun til lokale kunder – muligheden for at få gratis levering og besøg af vores flinke og dygtige montører, der kan tage sig af slæbet og efterlader din byg selv sofa klar til at indtage.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag       10.00-17.30
 ​Tirsdag        10.00-17.30
 ​Onsdag       10.00-17.30
 ​Torsdag       10.00-17.30
Fredag        10.00-17.30
Lørdag         10.00-14.00
Søndag        11.00-15.00