Mangler du nyt gulv?​...

Du kan altid kontakte Allan på nedenstående telefonnummer eller sende en mail til ap@skmt.dk, hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud på gulvbelægning. Han besøger dig også ganske gratis og tager prøver med ud, så du kan vælge lige netop det gulv du synes om.

Hvad har Skærbæk Møbler & Tæpper at byde på?...

På vores hjemmeside kan du finde et udpluk af de produkter vi fører indenfor gulvbelægning, samt se hvilke leverandører vi anvender. Derudover vil du kunne se noget af det arbejde vi udfører ude hos vores kunder.

Vi monterer både for private og erhvervsdrivende, hvor vi tit er ude i licitationer. Vores montører har vådrumscertifikat, så vi kan også stå for din badeværelsesløsning.

Vi monterer alt indenfor følgende gulvbelægning:

-Tæpper

- Vinyl

- Trægulv

- Laminat

- Kork

- Linoleum

- Homogen vinyl

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 55 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag      09.30 - 17.30
Tirsdag        09.30 - 17.30
 ​Onsdag        09.30 - 17.30
   ​Torsdag         09.30 - 17.30
   Fredag          09.30 - 17.30
  Lørdag         10.00 - 13.00


Åbent alle søndage i september kl. 11.00 - 15.00