​Gulve af høj kvalitet fra Skærbæk Møbler & Tæpper

​Ved Skærbæk Møbler & Tæpper er vi eksperter i gulve. Vi arbejder med stort set alle typer og kan hjælpe dig med råd, opmåling og levering.

Kvalitetsgulve og god service

Når du vælger Skærbæk Møbler & Tæpper som din trofaste leverandør af kvalitetsgulve, vil du blive mødt af en række dygtige og erfarne medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde de helt rette gulve til dig.

Som en ekstra service for vores kunder tilbyder vi også altid gratis opmåling af gulve. Vores mange år inden for branchen har gjort os eksperter i gulve, og derfor har vi også opbygget en række stærke kontakter, så vi kan tilbyde markedets bedste gulve til konkurrencedygtige priser

Et bredt udvalg af gulve

Uanset hvilke gulve du er interesseret i, så kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, når du vælger os som din leverandør.

Vi forhandler blandt andet Alloc-, laminat-, linoleum- og vinylgulve, og vi har også en bred vifte af gulvtæpper, egetæpper og andre belægninger til vådrum og badeværelser.

For mere information om alle vores gulve er du altid velkommen til at kontakte os. Når du ringer til os på tlf.: 74 75 25 30 eller skriver til os på mail: skmt@skmt.dk, giver vi dig gerne gratis råd og tips med på vejen angående gulve, og vi kan også udfærdige et uforpligtende tilbud på dine nye gulve.

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 55 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag      LUKKET
Tirsdag        LUKKET
Onsdag       LUKKET
Torsdag       LUKKET
Fredag        LUKKET
Lørdag        LUKKET

Fysisk butik lukket til og med d. 7/2.

Telefon åben ALLE hverdage fra kl. 10 - 17.

Lørdag og søndag fra kl. 10-15.