Farstrup Furniture

Drømmer du om en lænestol eller en seniorstol som kan hjælpe dig til at få en bedre hverdag, så har du fundet det helt rigtige sted. Vi forhandler et bredt udvalg af seniorstole med mulighed for sædeløft, indbygget fodskammel samt rygregulering. Vi forhandler blandt andet Farstrup seniorstole, som kan tilpasses netop til dig. Vi har hjemme i Skærbæk og står altid klar med kyndig og professionel rådgivning til dig.

​​

Har du spørgsmål, eller vil du købe en stol fra Farstrup Furniture?

Du kan trygt og sikkert bestille møbler fra Farstrup Furniture på denne side ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi vil sidde og sørge for en tryg og professionel ekspedition. Har du spørgsmål til et af nedenstående produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os på den ovenstående mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 25 30. Ved køb af et af vores produkter vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din e-mail indenfor 24 timer.

Farstrup Applaus seniorstol​

Elegant seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel bøg lak. Stolen kan tilpasses i højden.

Fodskammel: 3.935,-

​Sætpris inkl. skammel: 9.495,-

7.395,-

Farstrup Applaus seniorstol inkl. fodskammel

Elegant seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel bøg lak. Stolen kan tilpasses i højden.

​​

11.499,-

Farstrup Plus seniorstol​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Lav ryg.

Fodskammel:  3.935,-

11.480,-

Farstrup Plus seniorstol​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Høj ryg.​

Fodskammel: 3.935,-

11.795,-

Farstrup Plus seniorstol drej​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Høj ryg.

Fodskammel:​ 3.935,-

16.180,-

Farstrup Scala seniorstol​

Robust seniorstol i elegant design. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.235,-

12.535,-

Farstrup Edge seniorstol​

Moderne seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i massiv eg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.725,-

13.895,-

Farstrup Cantate seniorstol​

​Indbydende seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i formspændt eg eller bøg. Kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel: 4.485,-

13.745,-

Farstrup Cantate seniorstol

Indbydende seniorstol monteret med ægte læder. Vælg mellem flere farver. Stel i formspændt eg eller bøg. Kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 5.150,-

17.600,-

Farstrup Nobel seniorstol

Seniorstol i stilrent og moderne design. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg. Kan tilpasses i højde og dybde. Med gasdæmper.

Fodskammel:​ 4.995,-

14.995,-

Farstrup Plus løftestol

Formidabel løftestol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Med 2 motorer. Elektrisk indbygget fodskammel, ryg og lift-up funktion. Kan tilpasses i højde.

29.999,-

Farstrup Casa seniorstol​

Klassisk og let seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver.​ Stel i bøg lak. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel: 3.985,-

12.995,-

Lænestole fra Farstrup: Komfort og stilrent design

Farstrup blev grundlagt i 1910 som et fynsk savværk. Først i 1918 begyndte virksomheden at producere stole og bevægede sig dermed hen mod det, vi i dag kender som Farstrup Furniture.

Farstrup Furniture producerer i dag bæredygtige stole med respekt for både mennesker og miljø. Det ses i tilgangen til deres design af møbler, der har en høj komfort, og hvor det stilrene design er i centrum. 

Valg af senior- og hvilestole fra Farstrup​

Når du vælger en seniorstol, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Den vil typisk være bredere og have en højere ryg end en almindelig lænestol, hvilket gør den mere komfortabel for personer med begrænset mobilitet. I takt med at vi bliver ældre, får vi en tendens til at sidde mere ned, og det er der taget højde for med seniorstole. Derudover er de ofte udstyret med en rækkefunktioner, som f.eks. sædeløft, justerbar højde og armlæn.

Når man vælger en seniorstol, er det vigtigt at tage hensyn til dine behov og præferencer. Nogle foretrækker f.eks. en hvilestol, mens andre foretrækker en stationær stol, hvor ryglænet altså ikke kan vippes tilbage. 

Alle Farstrup stole kan justeres efter dine mål - kom blot ned i butikken, så vi kan give den rette service.

Har du spørgsmål til vores stole, er du mere end velkommen til at skrive en mail eller kontakte os på telefon. Det gælder også, hvis du vil bestille og købe vores møbler. Vi svarer altid så hurtigt, vi kan.

Bor du i området omkring Skærbæk, nær Tønder, Esbjerg og Haderslev? Så sving bilen forbi vores rigtig hyggelige butik, hvor du kan opleve alt interiøret på nærmeste hold. Du kan altid tage fat i os, hvis du har brug for hjælp.

Skal vi levere din lænestol fra Farstrup?

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper kan vi levere din nye senior- eller hvilestol hjem til dig. Vi kan levere i hele Danmark. Kontakt os i dag, og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Til vores lokale kunder tilbyder vi gratis levering og montering af dine møbler, hvis du bor i lokalområdet inden for trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev.

Har du spørgsmål? Kontakt os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag            10.00-17.30
 ​Tirsdag            10.00-17.30
 ​Onsdag           10.00-17.30
 ​Torsdag          10.00-17.30
Fredag             10.00-17.30
Lørdag            10.00-14.00
Søndag            11.00 - 15.00