Jensen Beds: senge & Madrasser i Skandinavisk Design

Jensen Beds har designet senge, madrasser m.m. siden 1947 og er dedikeret til at optimere sovekomforten. Sengene er produceret i Norge og alle produkter er Svanemærket. Find elevationssenge, kontinentalsenge, boksmadrasser og vendbare madrasser fra Jensen Beds her på siden.

Bestil en Jensen madras her

Du kan trygt og sikkert bestille en Jensen seng ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Har du spørgsmål til et af vores produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os på den ovenstående mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon nr. 74 75 25 30. Ved bestilling vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din e-mail indenfor 24 timer.​

Diplomat Dream elevationsseng

​​Jensen Diplomat Dream elevationsseng med zoneinddelte Sense posefjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Inkl. fødselsdagspakke:

2 stk. Ringsted hovedpuder

2 sæt ben i stål eller træ

1 stk. Kuvertlagen

Værdi: 3.145,-​​

26.148,-

(Spar 14.079,-)

Ambassadør Dream elevationsseng

​​Jensen Ambassadør elevationsseng med zoneinddelte Aloy fjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

​​​

Inkl. fødselsdagspakke:

2 stk. Ringsted hovedpuder

2 sæt ben i stål eller træ

1 stk. Kuvertlagen

Værdi: 3.145,-

30.045,-

(Spar 16.178,-)

Diplomat Aqtive I bokselevationsseng

​Jensen Diplomat Dream bokselevationsseng med zoneinddelte Sense posefjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Inkl. fødselsdagspakke:

2 stk. Ringsted hovedpuder

2 sæt ben i stål eller træ

1 stk. Kuvertlagen

Værdi: 3.145,-

29.486,-

(Spar 15.877,-)

Ambassadør Aqtive I bokselevationsseng

​Jensen Ambassadør Dream bokselevationsseng med zoneinddelte Aloy posefjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Inkl. fødselsdagspakke:

2 stk. Ringsted hovedpuder

2 sæt ben i stål eller træ

1 stk. Kuvertlagen

Værdi: 3.145,-

35.606,-

(Spar 19.173,-)

Prestige Dream elevationsseng

​Jensen Prestige Dream elevationsseng med zoneinddelte high Aloy fjedre for optimal dybde og liggekomfort. Polstret med 4 cm Cellexskum. Vælg mellem 3 fastheder. Softline III topmadras med Innergetic latex, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Inkl. fødselsdagspakke:

2 stk. Ringsted hovedpuder

2 sæt ben i stål eller træ

1 stk. Kuvertlagen

Værdi: 3.145,-

​​37.836,-

(Spar 20.373,-)

​Prestige Aqtive I bokselevationsseng

​Jensen Prestige bokselevationsseng med zoneinddelte high Aloy fjedre for optimal dybde og liggekomfort. Polstret med 4 cm Cellexskum. Vælg mellem 3 fastheder. Softline III topmadras med Innergetic latex, betrukket med Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

​​Inkl. fødselsdagspakke:

2 stk. Ringsted hovedpuder

2 sæt ben i stål eller træ

1 stk. Kuvertlagen

Værdi: 3.145,-

46.741,-

(Spar 25.168,-)

Jensen Diplomat vendbar ekskl. topmadras

Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner. Monteret med eksklusivt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

​M - F - XF

5.114,-​

(Spar 2.754,-)

Jensen Ambassadør vendbar ekskl. topmadras

​​Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner og med Aloy system for optimal komfort. Slidstærkt møbelstof i flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

7.069,-​

(Spar 3.807,-)

Jensen Prestige vendbar ekskl. topmadras

Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner og med Aloy system for optimal komfort. Slidstærkt møbelstof i flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

10.379,-​

(Spar 5.589,-)

​​

Fordelene ved en vendbar madras

Søvnen er simpelthen så vigtigt! For lidt søvn, afbrudt søvn og en larmende indretning i soveværelset kan være med til at forværre din søvn. Derfor har vi den holdning her hos Skærbæk Møbler og Tæpper, at sengen nok er det vigtigste møbel i dit hjem.

For det første er det vigtig med en god madras, der passer helt specifikt til din krop, ryg og søvn. En forkert madras kan unødigt forværre rygproblemer og andre skavanker. Det super gode ved en vendbar madras er dens holdbarhed og dens evne til at modvirke slid på din seng, når madrassen vendes. Hvis din seng allerede er træt og synger på sidste vers, så er det måske en bedre idé at vælge en helt ny seng.

Den vendbare madras fordeler slitage på en anden måde og holder længere end en normal madras. Du behøver blot vende madrassen et par gange om året.

  • Længere levetid
  • Bedre fordeling af slid
  • Bedre søvn
  • Super konkurrencedygtige priser
  • Prisgaranti.

Vi kan hjælpe dig med levering

Hvis du ikke selv har mulighed for at hente din madras hjem, så har du mulighed for at tilkøbe levering og få din madras hjem til dig. Kom ned til os, og prøv madrassen før dit køb. Find vores skønne butik i Skærbæk Sønderjylland, tæt på Tønder, Ribe og Løgumkloster. Kontakt os i dag for at høre mere om vores store udvalg af senge, madrasser og andre møbler til dit hjem.

Skal vi hjælpe dig?​

Har du spørgsmål til os vedrørende levering, vedligeholdelse eller måske har du brug for lidt ekstra rådgivning? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 25 30 i vores butiks åbningstid – eller uden for vores åbningstid kan du skrive en mail til os på skmt@skmt.dk eller via vores kontaktformular.

​​

Vi kan hjælpe dig med levering

Hvis du ikke selv har mulighed for at hente din seng eller madras hjem, så har du mulighed for at tilkøbe levering.

Skal vi hjælpe dig?​

​Du er mere end velkommen til at besøge os og prøve vores senge og madrasser før dit køb. Find vores skønne butik i Skærbæk Sønderjylland, tæt på Tønder, Ribe og Løgumkloster. Kontakt os i dag for at høre mere om vores store udvalg af senge, madrasser og andre møbler til dit hjem.

Har du spørgsmål til os vedrørende levering, vedligeholdelse eller måske har du brug for lidt ekstra rådgivning? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 25 30 i vores butiks åbningstid – eller uden for vores åbningstid kan du skrive en mail til os på skmt@skmt.dk eller via vores kontaktformular.

Få en god og rolig søvn med en smart elevationsseng

En god søvn gør en stor forskel for vores mentale og almene velvære. Men søvn og liggekomfort er en meget individuel sag. Derfor bør en seng altid prøves, før du foretager et køb. En elevationsseng er praktisk, da den kan indstilles til dine individuelle behov, så du føler dig bekvem. Den kan aflaste kroppen på en anden måde og imødekommer kroppens problematikker, hvad enten vi bliver ældre, gravide eller får særlige behov. 

Vi anbefaler, at du prøver sengene i vores fysiske butik i hyggelige Skærbæk. Her har vi de bedste modeller fra de kvalitetsstemplede brands Jensen Senge og Dunlopillo udstillet, og yderligere kan du prøve vores store udvalg af andre typer senge. Om du er til en Elevationsseng i 120x200, eller en elevationsseng med målene 140x200 eller endnu større, så har vi elevationssengen til dig. Vi har senge i alle størrelser, så vi finder med garanti også en seng der passer dit behov.

Vores kyndige stab af ansatte kan hjælpe dig godt på vej med et flot udvalg af senge, der både emmer af kvalitet – men også senge, der kommer til at klæde dit soveværelse. Få lidt ekstra luksus ind i tilværelse med en elevationsseng.

Vi har anti-skrid og latexmadrasser til din elevationsseng

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper giver vi dig et stort udvalg af kvalitetssenge og madrasser til konkurrencedygtige priser. Du kan blandt andet overveje en topmadras af naturlatex, der giver dig den fordel – at den er skøn at sove på, mens den også tilbyder en høj åndbarhed. Flere af vores madrasser fås også med anti-skrid, der sørger for, at din madras til elevationsseng eller topmadras ikke skrider. 

Derudover kan du også tilvælge en række smarte features til din elevationsseng.

  • Trådløs fjernbetjening
  • Montering af TV i et udvalg af vores modeller

Udover elevationssenge kan du også finde mange andre kvalitetssenge i vores store sortiment. Blandt andet kontinentalsenge og meget mere. 

Levering i hele landet

Kontakt os endelig, hvis vi skal levere din næste elevationsseng. Er du lokal* kunde? Vi kan levere og montere gratis i nærområdet. Vi monterer dog ikke, hvis varen er markeret med saml-selv.

*bor inden for trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev.

Kontakt os for hjælp eller spørgsmål omkring elevationssenge

Tag en snak med os, hvis du har spørgsmål eller andet vedrørende levering, køb eller varespecifikationer. Vi hjælper dig godt i mål med dit sengekøb.

Kontakt os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag       10.00-17.30
 ​Tirsdag        10.00-17.30
 ​Onsdag       10.00-17.30
 ​Torsdag       10.00-17.30
Fredag        10.00-17.30
Lørdag         10.00-14.00
Søndag        11.00-15.00