Jensen senge & Madrasser: Skandinavisk Design og sovekomfort

Jensen Beds har designet senge, madrasser m.m. siden 1947 og er dedikeret til at optimere sovekomforten. Sengene er produceret i Norge og alle produkter er Svanemærket. Find elevationssenge, kontinentalsenge, boksmadrasser og vendbare madrasser fra Jensen Beds her på siden.

Bestil en Jensen madras her

Du kan trygt og sikkert bestille en Jensen seng ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Har du spørgsmål til et af vores produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os på den ovenstående mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon nr. 74 75 25 30. Ved bestilling vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din e-mail indenfor 24 timer.​

Diplomat Dream elevationsseng

​​Jensen Diplomat Dream elevationsseng med zoneinddelte Sense posefjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!​

24.669,-

(Spar 13.283,-)

Ambassadør Dream elevationsseng

​​Jensen Ambassadør elevationsseng med zoneinddelte Aloy fjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

​​​

Prismatch på samtlige senge!

28.345,-

(Spar 15.263,-)

Diplomat Aqtive I bokselevationsseng

​Jensen Diplomat Dream bokselevationsseng med zoneinddelte Sense posefjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!

​​27.819,-

(Spar 14.979,-)

Ambassadør Aqtive I bokselevationsseng

​Jensen Ambassadør bokselevationsseng med zoneinddelte Aloy fjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben. og gavl.

Prismatch på samtlige senge!

33.592,-

(Spar 18.088,-)

Prestige Dream elevationsseng

​Jensen Prestige Dream elevationsseng med zoneinddelte high Aloy fjedre for optimal dybde og liggekomfort. Polstret med 4 cm Cellexskum. Vælg mellem 3 fastheder. Softline III topmadras med Innergetic latex, betrukket med antibakterielt Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

​​Prismatch på samtlige senge!

​​35.696,-

(Spar 19.221,-)

​Prestige Aqtive I bokselevationsseng

​Jensen Prestige bokselevationsseng med zoneinddelte high Aloy fjedre for optimal dybde og liggekomfort. Polstret med 4 cm Cellexskum. Vælg mellem 3 fastheder. Softline III topmadras med Innergetic latex, betrukket med Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!​

​​

44.098,-

(Spar 23.745,-)

Diplomat kontinentalseng

Jensen Diplomat kontinentalseng med zoneinddelte Sense posefjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm.

Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity skum. Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!

19.946,-

(Spar 10.740,-)​

Ambassadør kontinentalseng

Jensen Ambassadør kontinentalseng med zoneinddelte Aloy fjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakteriel Sensity skum. Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!


24.147,-

(Spar 13.002,-)

Diplomat boksmadras

​Jensen Diplomat boksmadras med zoneinddelte Sense fjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakterielt Sensity betræk.  Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!

16.799,-

(Spar 9.045,-)

Ambassadør boksmadras

​​Jensen Ambassadør boksmadras med zoneinddelte Aloy fjedre. Polstret med Cellex skum for optimal komfort. Vælg mellem 3 fastheder. Mål: 180 x 200 cm. Softline I topmadras med 50 mm Cellex SX skum, betrukket med antibakteriel Sensity betræk. Ekskl. ben og gavl.

Prismatch på samtlige senge!

19.948,-

(Spar 10.742,-)

Jensen Diplomat vendbar ekskl. topmadras

Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner. Monteret med eksklusivt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

​M - F - XF

4.594,-​

(Spar 2.473,-)

Jensen Ambassadør vendbar ekskl. topmadras

​​Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner og med Aloy system for optimal komfort. Slidstærkt møbelstof i flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

6.349,-​

(Spar 3.425,-)

Jensen Prestige vendbar ekskl. topmadras

Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner og med Aloy system for optimal komfort. Slidstærkt møbelstof i flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

9.299,-​

(Spar 5.049,-)

​​

Vi kan hjælpe dig med levering

Hvis du ikke selv har mulighed for at hente din seng eller madras hjem, så har du mulighed for at tilkøbe levering.

Skal vi hjælpe dig?​

​Du er mere end velkommen til at besøge os og prøve vores senge og madrasser før dit køb. Find vores skønne butik i Skærbæk Sønderjylland, tæt på Tønder, Ribe og Løgumkloster. Kontakt os i dag for at høre mere om vores store udvalg af senge, madrasser og andre møbler til dit hjem.

Har du spørgsmål til os vedrørende levering, vedligeholdelse eller måske har du brug for lidt ekstra rådgivning? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 25 30 i vores butiks åbningstid – eller uden for vores åbningstid kan du skrive en mail til os på skmt@skmt.dk eller via vores kontaktformular.

Få en god og rolig søvn med en smart elevationsseng

En god søvn gør en stor forskel for vores mentale og almene velvære. Men søvn og liggekomfort er en meget individuel sag. Derfor bør en seng altid prøves, før du foretager et køb. En elevationsseng er praktisk, da den kan indstilles til dine individuelle behov, så du føler dig bekvem. Den kan aflaste kroppen på en anden måde og imødekommer kroppens problematikker, hvad enten vi bliver ældre, gravide eller får særlige behov. 

Vi anbefaler, at du prøver sengene i vores fysiske butik i hyggelige Skærbæk. Her har vi de bedste modeller fra de kvalitetsstemplede brands Jensen Senge og Dunlopillo udstillet, og yderligere kan du prøve vores store udvalg af andre typer senge. Om du er til en Elevationsseng i 120x200, eller en elevationsseng med målene 140x200 eller endnu større, så har vi elevationssengen til dig. Vi har senge i alle størrelser, så vi finder med garanti også en seng der passer dit behov.

Vores kyndige stab af ansatte kan hjælpe dig godt på vej med et flot udvalg af senge, der både emmer af kvalitet – men også senge, der kommer til at klæde dit soveværelse. Få lidt ekstra luksus ind i tilværelse med en elevationsseng.

Vi har anti-skrid og latexmadrasser til din elevationsseng

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper giver vi dig et stort udvalg af kvalitetssenge og madrasser til konkurrencedygtige priser. Du kan blandt andet overveje en topmadras af naturlatex, der giver dig den fordel – at den er skøn at sove på, mens den også tilbyder en høj åndbarhed. Flere af vores madrasser fås også med anti-skrid, der sørger for, at din madras til elevationsseng eller topmadras ikke skrider. 

Derudover kan du også tilvælge en række smarte features til din elevationsseng.

  • Trådløs fjernbetjening
  • Montering af TV i et udvalg af vores modeller

Udover elevationssenge kan du også finde mange andre kvalitetssenge i vores store sortiment. Blandt andet kontinentalsenge og meget mere. 

Levering i hele landet

Kontakt os endelig, hvis vi skal levere din næste elevationsseng. Er du lokal* kunde? Vi kan levere og montere gratis i nærområdet. Vi monterer dog ikke, hvis varen er markeret med saml-selv.

*bor inden for trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev.

Kontakt os for hjælp eller spørgsmål omkring elevationssenge

Tag en snak med os, hvis du har spørgsmål eller andet vedrørende levering, køb eller varespecifikationer. Vi hjælper dig godt i mål med dit sengekøb.

Kontakt os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Bestilling af møbler

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Bestil vores møbler ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi sørger for en tryg og sikker ekspedition. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du også altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag     10.00-17.30
 ​Tirsdag        10.00-17.30
 ​Onsdag       10.00-17.30
 ​Torsdag       10.00-17.30
Fredag       10.00-17.30
Lørdag        10.00-14.00
Søndag       11.00-15.00

*Åbent første og sidste søndag i måneden