​sønderjyllands største møbeludsalg er startet

​Vi sælger et bredt udvalg af møbler i vores møbelforretning i Skærbæk. Fælles for dem alle er, at det er kvalitetsmøbler til gode priser. Her finder du møbler i følgende kategorier:

​Hvis du ønsker møbler til billigere priser end normalt, sælger vi også udstillingsmodeller, der har været udstillet i vores møbelforretning. Udover salg af møbler tilbyder vi også rådgivning om vedligeholdelse heraf.

Et bredt udvalg af møbler - til alle rum

Vi sælger møbler til alle husets rum, og vi har især et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til soveværelse, stue og køkken. Hvis du har brug for en ny seng, finder du den med garanti hos os, da vi både sælger elevationssenge og madrasser. Også vores udvalg af sofaer er bredt, da vores sortiment indeholder både sofaer med chaiselong, u-formede sofaer, hjørnesofaer og sovesofaer. Derudover sælger vi spiseborde, sofaborde, spisebordstole og lænestole, ligesom vi sælger skænke og reoler, der passer ind i alle rum. Her på hjemmesiden kan du også designe din egen sofa ved hjælp af et byg-selv-sofa program.

Kontakt os gerne

Vores udvalg af møbler kan ses i vores møbelforretning i Skærbæk, hvor du også har mulighed for at prøve dem. Vi leverer og monterer lænestole, sofaer og senge gratis i trekanten Esbjerg - Haderslev - Tønder.

Hvis du har et ønske om at finde en flot sofa, der passer til dit hjem og din stil, så kan vi hjælpe dig. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du ringer eller mailer til os, og selvfølgelig når du kommer ind i vores fysiske butik.

Du kan kontakte os på telefon 75 75 25 30 eller sende os en mail til: skmt@skmt.dk.

​Køb dine næste møbler i vores møbelforretning!

Skærbæk Møbler & Tæpper ligger i Sønderjylland, tæt ved Ribe, Tønder og Løgumkloster. Vi kan leverer dine møbler i hele Danmark.

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag  09.30 - 17.30

Tirsdag    09.30 - 17.30

Onsdag   09.30 - 17.30

Torsdag   09.30 - 17.30

Fredag    09.30 - 17.30

Lørdag    10.00 - 13.00


Åbent første søndag i måneden kl. 11.00 - 15.00