FødselsdagSsalg

KÆMPE fødselsdagssalg i hele oktober. Klik dig ind på lige netop den produktkategori du søger!

Vi holder åbent alle dage i oktober!

​Hvis du ønsker møbler til billigere priser end normalt, sælger vi også udstillingsmodeller, der har været udstillet i vores møbelforretning. Udover salg af møbler tilbyder vi også rådgivning om vedligeholdelse heraf.

Et bredt udvalg af møbler - til alle rum

Vi sælger møbler til alle husets rum, og vi har især et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til soveværelse, stue og køkken. Hvis du har brug for en ny seng, finder du den med garanti hos os, da vi både sælger elevationssenge og madrasser. Også vores udvalg af sofaer er bredt, da vores sortiment indeholder både sofaer med chaiselong, u-formede sofaer, hjørnesofaer og sovesofaer. Derudover sælger vi spiseborde, sofaborde, spisebordstole og lænestole, ligesom vi sælger skænke og reoler, der passer ind i alle rum. Her på hjemmesiden kan du også designe din egen sofa ved hjælp af et byg-selv-sofa program.

Kontakt os gerne

Vores udvalg af møbler kan ses i vores møbelforretning i Skærbæk, hvor du også har mulighed for at prøve dem. Vi leverer og monterer lænestole, sofaer og senge gratis i trekanten Esbjerg - Haderslev - Tønder.

Hvis du har et ønske om at finde en flot sofa, der passer til dit hjem og din stil, så kan vi hjælpe dig. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du ringer eller mailer til os, og selvfølgelig når du kommer ind i vores fysiske butik.

Du kan kontakte os på telefon 75 75 25 30 eller sende os en mail til: skmt@skmt.dk.

​Køb dine næste møbler i vores møbelforretning!

Skærbæk Møbler & Tæpper ligger i Sønderjylland, tæt ved Ribe, Tønder og Løgumkloster. Vi kan leverer dine møbler i hele Danmark.

Prisgaranti, der kan mærkes

Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig prisgaranti - både under dit køb og op til 2 uger efter din handel hos os. Vi vil altid gerne være stærkest på prisen. Derfor udbetaler vi differencen med et smil, hvis du under og op til 2 uger efter dit køb finder det tilsvarende møbel billigere et andet sted. Skulle din leveringstid overstige 2 uger, gælder prisgarantien selvfølgelig ligeledes i denne periode.

Derfor kan du altid være sikker på, at du får den allerbedste pris, når du handler med Skærbæk Møbler & Tæpper​.

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 55 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag      09.30 - 17.30
Tirsdag        09.30 - 17.30
 ​Onsdag        09.30 - 17.30
   ​Torsdag         09.30 - 17.30
   Fredag          09.30 - 17.30
  Lørdag         10.00 - 13.00


Åbent alle søndage i september kl. 11.00 - 15.00