Flyt indretningen udenfor med havemøbler fra Sika Design

Forkæl dig selv, din have, altan eller terrasse. Oplev de skønne vejrbestandige havemøbler, der tåler vind og vejr og giver haveejeren en nem vedligeholdelse og stor komfort. Brug og nyd din have mere med en solvogn eller en af de dejlige havestole i artfibre. Sika havemøblerne i Avantgarde-serien er håndlavet, bæredygtigt og eksklusivt møbeldesign, der uden tvivl vil klæde havens kroge, storbyaltanen og sommerhuset. Find dine havemøbler hos Skærbæk Møbler & Tæpper.

Avantgarde Helena solvogn

​Helena solvogn. Vælg mellem sort eller teak grey. Stolen er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish. Ekskl. nakkestøtte.

​​​

3.836,-

(Spar 959,-)

Avantgarde Mars solvogn

​Helena solvogn. Vælg mellem sort eller teak grey. Stolen

er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish. Ekskl. hynde.


​​​

3.820,-

(Spar 955,-)

Avantgarde Jupiter havebord

Jupiter havebord. Mål: 180 x 90 cm. Bordet er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish.

​Inkl. glastop. Vælg mellem sort eller teak grey.

4.956,-

(Spar 1.239,-)

Avantgarde Jupiter havebord

Jupiter havebord. Mål: Ø 120 cm. Bordet er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish.

​Inkl. glastop. Vælg mellem sort eller teak grey.

4.988,-

(Spar 1.247,-)

Avantgarde Jupiter havebord

Jupiter havebord. Mål: 90 x 90 cm. Bordet er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish.​

Inkl. glastop. Vælg mellem sort eller teak grey.

3.484,-

(Spar 871,-)

Avantgarde Atlas havebord​​​

Atlas havebord. Mål: Ø 80 cm. Bordet er med en topplade i massiv teak og et stålramme holdbart stålramme stel.

Fås også i kvadratisk.


​​

​2.404,-

(Spar 601,-)

Avantgarde Athene havestol

​Athene havestol. Stolen er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish. 

Ekskl. hynde. Vælg mellem sort eller teak grey.

1.916,-

(Spar 479,-)

Avantgarde Venus havestol

Venus havestol. Stolen er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish. 

Ekskl. hynde. Vælg mellem sort eller teak grey.

​​

​1.388,-

(Spar 347,-)

Avantgarde Saturn armstol

​​Saturn armstol. Stolen er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish.

Ekskl. hynde. Vælg mellem sort eller teak grey.

1.276,-

(Spar 319,-)

Avantgarde Saturn havestol

Saturn havestol. Stolen er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish.

Ekskl. hynde. Vælg mellem sort eller teak grey.

​1.148,-

(Spar 287,-)

Avantgarde Pluto barstol

​​Pluto barstol. Stolen er bygget op på en holdbar stålramme og flettet med artfibre, der sikrer høj holdbarhed, nem vedligehold og flot finish.

Vælg mellem sort eller teak grey​.

1.836,-

(Spar 459,-)

Skab en indbydende terrasse og have

Skab en sommeroase og ryk indretningen udendørs med flotte havemøbler fra Sika Design. Udforsk de flotte nyheder til din terrasse, altan eller måske til sommerhuset. Skab hyggelige kroge og rum i haven, der drager og inviterer til hygge om dagen og skøn atmosfære på de sene sommeraftner med rosé, bål og dejligt selskab.

Det kunne være det skønne Atlas havebord fra Sika Design til terrassen eller altan i skønt massivt teaktræ enten som et skønt rundt cafébord eller kvadratisk.

Gør uderummet charmerende med forskellige smukke tekstiler, og gør haven eller altanen til et sted, du virkelig gerne vil opholde dig.

·​Skab små rum i haven. F.eks. med ”naturlige” vægge, flotte store keramik krukker med blomsteropsatser eller andet.

·​Det kunne også være Avantgarde Mars solvognen – der både kan bruge som solvogn og daybed. Når den er slået ned, kan den stå op ad en væg og med lidt puder gøres til en skøn sofa på terrassen.

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper kan du altid finde inspiration til styling og møbler til enhver smag.​

Vi forhandler hele avantgarde-serien

Du kan finde hele Avantgarde-serien fra Sika Design her på siden. Sika Design giver dig dansk design og bæredygtige havemøbler i høj kvalitet. Havemøblerne er konstrueret på en holdbar stålramme, der giver dig et robust møbel, der kan følge dig i mange år. Møblerne i denne serie er flettet med artfibre, der leverer komfort. Den smukke Avantgarde Sika Design-serie giver dig små og store haveborde, der enten kan være samlingspunktet en dejlig sensommeraften i gode venners lag, eller et lille havebord til at stå ved din side, hvor din morgenkaffe kan stå – mens du langsomt vågner i den dejlige morgenluft.

Du kan derudover også bestille alt fra Sika Designs gennem Skærbæk Møbler & Tæpper. Find og oplev alle serierne fra Sika Design her!

Levering til døren

Vi kan altid stå for leveringen af dine møbler. Bor du i nærområdet af Skærbæk – i trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev, så giver vi vores lokale kunder gratis levering. Ønsker du levering til din bopæl, så kontakt os for mere information. Hvis vi også monterer møblerne, tager vi selvfølgelig emballage med tilbage, så du ikke selv skal stå for at skaffe dig af med det.

Kontakt os, hvis du har flere spørgsmål

Kontakt os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk – hvis du har spørgsmål til os. Vores dygtige ansatte er faguddannede og giver dig den bedste vejledning – hvad enten det er til vedligeholdelse, opmåling, materialevalg eller indretningstips. 

Prisgaranti, der kan mærkes

Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig prisgaranti - både under dit køb og op til 2 uger efter din handel hos os. Vi vil altid gerne være stærkest på prisen. Derfor udbetaler vi differencen med et smil, hvis du under og op til 2 uger efter dit køb finder det tilsvarende møbel billigere et andet sted. Skulle din leveringstid overstige 2 uger, gælder prisgarantien selvfølgelig ligeledes i denne periode.

Derfor kan du altid være sikker på, at du får den allerbedste pris, når du handler med Skærbæk Møbler & Tæpper​.

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag      09.30 - 17.30
Tirsdag       09.30 - 17.30
Onsdag       09.30 - 17.30
Torsdag       09.30 - 17.30
Fredag        09.30 - 17.30
Lørdag         10.00 - 13.00


Åbent søndag kl. 11.00 - 15.00