Løftestole

Drømmer du om en seniorstol som kan hjælpe dig til at få en bedre hverdag, så har du fundet det helt rigtige sted. Vi forhandler et bredt udvalg af seniorstole med mulighed for sædeløft, indbygget fodskammel samt rygregulering. Vi forhandler blandt andet Farstrup seniorstole, som kan tilpasses netop til dig. Vi har hjemme i Skærbæk og står altid klar med kyndig og professionel rådgivning til dig.

Vi tilbyder fremvisning af vores seniorstole

Har du behov for hjemmebesøg, kommer vi også gerne ud til dig og fremviser en eller flere af vores seniorstole.​

Har du spørgsmål eller vil du købe en seniorstol?

Du kan trygt og sikkert bestille en seniorstol på denne side ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi vil sidde og sørge for en tryg og professionel ekspedition. Har du spørgsmål til et af nedenstående produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os på den ovenstående mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon nr. 74752530. Ved køb af et af vores produkter, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, indenfor 24 timer.

​Norra løftestol 9010 stof

​Løftestol monteret med slidstærkt bodyflux møbelstof, som er væskeafvisende. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up. Medium størrelse.

Fås i small-medium-large

12.899,-

(Fast lav pris)

Norra løftestol 9010 læder

Løftestol monteret med ægte okselæder. Vælg mellem mange farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up. Large størrelse.

Fås i small-medium-large

15.999,-

(Fast lav pris)

Karla løftestol 8300 læder

Løftestol monteret med ægte okselder. Vælg mellem mange farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.

Fås i small og medium

Fås også i stof til: 9.499,-

12.999,-

(Fast lav pris)

Himolla løftestol 9720 stof

​Løftestol monteret med slidstærkt bodyflux møbelstof, som er væskeafvisende. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up. Med drejesokkel. Medium størrelse.

15.999,-

(Fast lav pris)

Laura løftestol 9061 læder​

Løftestol i let design monteret med ægte okselæder​. Vælg mellem mange farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.

Fås også i stof: 13.499,-

15.499,-

(Fast lav pris)

William løftestol læder

​Løftestol monteret med ægte sort okselæder. Vælg mellem flere farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.

9.999,-

(Spar 3.777,-)

Willam løftestol stof​

Løftestol monteret med slidstærkt gråt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.​

8.999,-

(Spar 2.675,-)

Sara løftestol stof​

Seniorstol med elektrisk sædeløft. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Stel i egetræ. Stolen har elektrisk rygregulering. 

Fodskammel kan tilkøbes

8.999,-

​(Spar 3.363,-)

Farstrup Applaus seniorstol​

Elegant seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel bøg lak. Stolen kan tilpasses i højden.

Fodskammel: 3.745,-

​Sætpris: 8.999,-

7.200,-

Farstrup Casa seniorstol​

Klassisk og let seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver.​ Stel i bøg lak. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel: 3.850,-

12.560,-

Farstrup Plus seniorstol​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Lav ryg.

Fodskammel:  3.745,-

10.960,-

Farstrup Plus seniorstol​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Høj ryg.​

Fodskammel: 3.745,-

11.260,-

Farstrup Plus seniorstol drej​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Høj ryg.

Fodskammel:​ 3.745,-

15.550,-

Farstrup Scala seniorstol​

Robust seniorstol i elegant design. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.230,-

12.525,-

Farstrup Edge seniorstol​

Moderne seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i massiv eg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.545,-

13.360,-

Farstrup Cantate seniorstol​

​Indbydende seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i formspændt eg eller bøg. Kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel: 4.235,-

13.140,-

Farstrup Cantate seniorstol

indbydende seniorstol monteret med ægte læder. Vælg mellem flere farver. Stel i formspændt eg eller bøg. Kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.235,-

16.675,-

Farstrup Nobel seniorstol

Seniorstol i stilrent og moderne design. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg. Kan tilpasses i højde og dybde. Med gasdæmper.

Fodskammel:​ 4.995,-

14.995,-

Farstrup Plus løftestol

Formidabel løftestol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Med 2 motorer. Elektrisk indbygget fodskammel, ryg og lift-up funktion. Kan tilpasses i højde.

32.660,-

​En sikker handel med Skærbæk Møbler & Tæpper

Vi sigter altid efter tilfredse og glade kunder! Derfor vil vi gerne gøre din oplevelse så god som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi som noget helt særligt både prisgaranti på vores store sortiment – og yderligere også 30 dages ombytningsret, hvis møblet ikke lever op til dine forventninger.

På den måde er du altid sikker på, at du gør den bedste handel til den stærkeste pris hos Skærbæk Møbler & Tæpper. Vores flinke medarbejdere er faguddannede og tilbyder altid gerne deres viden og rådgivning til dig, hvis du har brug for hjælp eller information.

Jeg har fundet en seniorstol, men hvordan køber jeg den på jeres side?

Vores kunder, der finder deres favoritter på vores side, skriver enten en mail eller kontakter os på telefon for at bestille og købe vores møbler. Vi svarer altid så hurtigt, vi kan, og hvis du har brug for yderligere information, kan vi også være behjælpelige med dette.

Bor du i området omkring Skærbæk, nær Tønder, Esbjerg og Haderslev? Så sving bilen forbi vores rigtig hyggelige butik, hvor du kan opleve alt interiøret på nærmeste hold. Du kan altid tage fat i os, hvis du har brug for hjælp.

Skal vi levere din seniorstol?

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper kan vi levere din nye seniorstol hjem til dig. Vi kan levere i hele Danmark. Kontakt os i dag, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Til vores lokale kunder tilbyder vi gratis levering og montering, hvis du bor i lokalområdet inden for trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev.

Har du spørgsmål? Kontakt os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Prisgaranti, der kan mærkes

Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig prisgaranti - både under dit køb og op til 2 uger efter din handel hos os. Vi vil altid gerne være stærkest på prisen. Derfor udbetaler vi differencen med et smil, hvis du under og op til 2 uger efter dit køb finder det tilsvarende møbel billigere et andet sted. Skulle din leveringstid overstige 2 uger, gælder prisgarantien selvfølgelig ligeledes i denne periode.

Derfor kan du altid være sikker på, at du får den allerbedste pris, når du handler med Skærbæk Møbler & Tæpper​.

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Bestilling af møbler

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Bestil vores møbler ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi sørger for en tryg og sikker ekspedition. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du også altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag     10.00-17.30
 ​Tirsdag        10.00-17.30
 ​Onsdag       10.00-17.30
 ​Torsdag       10.00-17.30
  Fredag        10.00-17.30
Lørdag       10.00-15.00
Søndag      11.00-15.00

Første og sidste søndag i december.