Vendbar madras

Er din madras ved at være ganske træt? Vær god ved dig selv, og forkæl din seng og ryg med en ny skøn vendbar madras. Gør din søvn og liggekomfort bedre med en skøn vendbar madras. Det særlige ved den vendbare madras er levetiden og dens evne til at fordele slid. Besøg os hos Skærbæk Møbler & Tæpper, og oplev de mange fine fordele med en vendbar madras til din seng.​

Har du spørgsmål eller vil du købe en vendbar madras?

Du kan trygt og sikkert bestille en vendbar madras på denne side ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi vil sidde og sørge for en tryg og professionel ekspedition. Har du spørgsmål til et af nedenstående produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os på den ovenstående mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon nr. 74752530. Ved køb af et af vores produkter, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, indenfor 24 timer.​

Jensen Diplomat vendbar ekskl. topmadras

Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner. Monteret med eksklusivt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

​M - F - XF

4.594,-​

(Spar 2.473,-)

Jensen Ambassadør vendbar ekskl. topmadras

​​Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner og med Aloy system for optimal komfort. Slidstærkt møbelstof i flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

6.349,-​

(Spar 3.425,-)

Jensen Prestige vendbar ekskl. topmadras

Jensen Diplomat vendbar springmadras produceret i Norge. Madrassen er med hærdede posefjedre inddelt i 5 zoner og med Aloy system for optimal komfort. Slidstærkt møbelstof i flere farver. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

9.299,-​

(Spar 5.049,-)

Dunlopillo Pure vendbar

​​Dunlopillo vendbar madras med indlæg af ren natur latex. Madrassen er monteret med møbelstof og er inddelt i 7 komfortzoner for optimal komfort. Allergivenligmadras. Mål: 80/90 x 200 cm. Højde 16 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

5.499,-​

(Spar 3.746)

Dunlopillo Pure White vendbar

Dunlopillo vendbar madras med indlæg af ren natur latex. Madrassen er monteret med slidstærkt hvidt tekstil og er inddelt i 7 zoner for optimal komfort. Allergivenligmadras. Mål: 80/90 x 200 cm. Højde 16 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

​M - F - XF

5.499,-​

(Spar 3.746,-)​

Dunlopillo Pure Deluxe vendbar

Dunlopillo vendbar madras med indbygget topmadras i ren natur latex. Madrassen er monteret med slidstærkt tekstil inddelt i 7 zoner.​ Mål: 80/90 x 200 cm. Højde 21 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

6.999,-

(Spar 4.994,-)

Dunlopillo Pure vendbar

​​​Dunlopillo vendbar madras med indlæg af ren natur latex. Madrassen er monteret med møbelstof og er inddelt i 7 komfortzoner for optimal komfort. Allergivenligmadras. 140 x 200 cm. Højde 16 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

7.999,-​

(Spar 5.880,-)​

Opus Home vendbar madras

​​Opus Home vendbar madras med zoneinddelte posefjedre. Vælg mellem sort, grå eller blå. Mål: 80/90 x 200 cm.

Prismatch på samtlige madrasser!​

M - F - XF

3.499,-​

(Spar 2.500,-)

​​

Fordelene ved en vendbar madras

Søvnen er simpelthen så vigtigt! For lidt søvn, afbrudt søvn og en larmende indretning i soveværelset kan være med til at forværre din søvn. Derfor har vi den holdning her hos Skærbæk Møbler og Tæpper, at sengen nok er det vigtigste møbel i dit hjem.

For det første er det vigtig med en god madras, der passer helt specifikt til din krop, ryg og søvn. En forkert madras kan unødigt forværre rygproblemer og andre skavanker. Det super gode ved en vendbar madras er dens holdbarhed og dens evne til at modvirke slid på din seng, når madrassen vendes. Hvis din seng allerede er træt og synger på sidste vers, så er det måske en bedre idé at vælge en helt ny seng.

Den vendbare madras fordeler slitage på en anden måde og holder længere end en normal madras. Du behøver blot vende madrassen et par gange om året.

  • Længere levetid
  • Bedre fordeling af slid
  • Bedre søvn
  • Super konkurrencedygtige priser
  • Prisgaranti.

Vi kan hjælpe dig med levering

Hvis du ikke selv har mulighed for at hente din madras hjem, så har du mulighed for at tilkøbe levering og få din madras hjem til dig. Kom ned til os, og prøv madrassen før dit køb. Find vores skønne butik i Skærbæk Sønderjylland, tæt på Tønder, Ribe og Løgumkloster. Kontakt os i dag for at høre mere om vores store udvalg af senge, madrasser og andre møbler til dit hjem.

Skal vi hjælpe dig?​

Har du spørgsmål til os vedrørende levering, vedligeholdelse eller måske har du brug for lidt ekstra rådgivning? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 25 30 i vores butiks åbningstid – eller uden for vores åbningstid kan du skrive en mail til os på skmt@skmt.dk eller via vores kontaktformular.

Prisgaranti, der kan mærkes

Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig prisgaranti - både under dit køb og op til 2 uger efter din handel hos os. Vi vil altid gerne være stærkest på prisen. Derfor udbetaler vi differencen med et smil, hvis du under og op til 2 uger efter dit køb finder det tilsvarende møbel billigere et andet sted. Skulle din leveringstid overstige 2 uger, gælder prisgarantien selvfølgelig ligeledes i denne periode.

Derfor kan du altid være sikker på, at du får den allerbedste pris, når du handler med Skærbæk Møbler & Tæpper​.

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Bestilling af møbler

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Du kan bestille vores møbler ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi sørger for en tryg og sikker ekspedition. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du også altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag     10.00-17.30
Tirsdag        10.00-17.30
Onsdag       10.00-17.30
Torsdag       10.00-17.30
Fredag        10.00-17.30
Lørdag       10.00-15.00
​Søndag      11.00-15.00

Alle søndage i oktober!