Løfte- & Seniorstole

Drømmer du om en seniorstol som kan hjælpe dig til at få en bedre hverdag, så har du fundet det helt rigtige sted. Vi forhandler et bredt udvalg af seniorstole med mulighed for sædeløft, indbygget fodskammel samt rygregulering. Vi forhandler blandt andet Farstrup seniorstole, som kan tilpasses netop til dig. Vi har hjemme i Skærbæk og står altid klar med kyndig og professionel rådgivning til dig.

Vi tilbyder fremvisning af vores seniorstole

Har du behov for hjemmebesøg, kommer vi også gerne ud til dig og fremviser en eller flere af vores seniorstole.​

Har du spørgsmål eller vil du købe en seniorstol?

Du kan trygt og sikkert bestille en seniorstol på denne side ved at sende en e-mail til skmt@skmt.dk, hvor vi vil sidde og sørge for en tryg og professionel ekspedition. Har du spørgsmål til et af nedenstående produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os på den ovenstående mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon nr. 74752530. Ved køb af et af vores produkter, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, indenfor 24 timer.

​Nora løftestol 9010 stof

​Løftestol monteret med slidstærkt bodyflux møbelstof, som er væskeafvisende. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up. Medium størrelse.

Fås i small-medium-large

15.899,-

(Fast lav pris)

Nora løftestol 9010 læder

Løftestol monteret med ægte okselæder. Vælg mellem mange farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up. Large størrelse.

Fås i small-medium-large

19.860,-

(Fast lav pris)

Karla løftestol 8300 læder

Løftestol monteret med ægte okselder. Vælg mellem mange farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.

Fås i small og medium

Fås også i stof til: 11.749,-

15.799,-

(Fast lav pris)

Ellie luxus løftestole læder

​Sublim kvalitet monteret med ægte okselæder. Vælg mellem flere farver. Med 2 motorer. El-fodskammel og rygregulering. Med lift-up funktion.

26.649,-

(Fast lav pris)

Laura løftestol 9061 læder​

Løftestol i let design monteret med ægte okselæder​. Vælg mellem mange farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.

Fås også i stof: 16.199,-

17.899,-

(Fast lav pris)

William løftestol læder

​Løftestol monteret med ægte sort okselæder. Vælg mellem flere farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.

9.999,-

(Spar 3.777,-)

Willam løftestol stof​

Løftestol monteret med slidstærkt gråt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Stolen er udstyret med 2 motorer og har indbygget elektrisk fodskammel, ryg og lift-up funktion. Medium størrelse.​

8.999,-

(Spar 2.675,-)

Sara løftestol stof​

Seniorstol med elektrisk sædeløft. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem flere farver. Stel i egetræ. Stolen har elektrisk rygregulering. 

Fodskammel kan tilkøbes

8.999,-

​(Spar 3.363,-)

Farstrup Applaus seniorstol​

Elegant seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel bøg lak. Stolen kan tilpasses i højden.

Fodskammel: 3.935,-

​Sætpris inkl. skammel: 9.999,-

7.999,-

Farstrup Applaus seniorstol inkl. fodskammel

Elegant seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel bøg lak. Stolen kan tilpasses i højden.

​​

11.999,-

Farstrup Plus seniorstol​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Lav ryg.

Fodskammel:  3.935,-

12.480,-

Farstrup Plus seniorstol​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Høj ryg.​

Fodskammel: 3.935,-

12.795,-

Farstrup Plus seniorstol drej​

Formidabel seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde. Høj ryg.

Fodskammel:​ 3.935,-

17.180,-

Farstrup Scala seniorstol​

Robust seniorstol i elegant design. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.235,-

13.535,-

Farstrup Edge seniorstol​

Moderne seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i massiv eg. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 4.725,-

13.895,-

Farstrup Cantate seniorstol​

​Indbydende seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i formspændt eg eller bøg. Kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel: 4.485,-

13.745,-

Farstrup Cantate seniorstol

indbydende seniorstol monteret med ægte læder. Vælg mellem flere farver. Stel i formspændt eg eller bøg. Kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel:​ 5.150,-

18.600,-

Farstrup Nobel seniorstol

Seniorstol i stilrent og moderne design. Monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg. Kan tilpasses i højde og dybde. Med gasdæmper.

Fodskammel:​ 4.995,-

15.995,-

Farstrup Plus løftestol

Formidabel løftestol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver. Stel i eg eller bøg. Med 2 motorer. Elektrisk indbygget fodskammel, ryg og lift-up funktion. Kan tilpasses i højde.

29.999,-

Farstrup Casa seniorstol​

Klassisk og let seniorstol monteret med slidstærkt møbelstof. Vælg mellem mange farver.​ Stel i bøg lak. Stolen kan tilpasses i højde og dybde.

Fodskammel: 3.985,-

13.995,-

​En sikker handel med Skærbæk Møbler & Tæpper

Vi sigter altid efter tilfredse og glade kunder! Derfor vil vi gerne gøre din oplevelse så god som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi som noget helt særligt både prisgaranti på vores store sortiment – og yderligere også 30 dages ombytningsret, hvis møblet ikke lever op til dine forventninger.

På den måde er du altid sikker på, at du gør den bedste handel til den stærkeste pris hos Skærbæk Møbler & Tæpper. Vores flinke medarbejdere er faguddannede og tilbyder altid gerne deres viden og rådgivning til dig, hvis du har brug for hjælp eller information.

Vælg løfte- eller seniorstolen for øget komfort

Det kan være svært at vurdere, hvornår en løfte-/seniorstol kan afdække dine behov, når man ikke kender til møblet. Først og fremmest anbefaler vi senior- og løftestolene til dig, der ønsker ekstra komfort. Det kan være, fordi du bruger mere tid i lænestolen end du hidtil har gjort. Så kræver det ekstra støttende komfort, så du ikke får skader på sigt.

Det kan også være, du har sværere ved at komme op af din lænestol, end du hidtil har haft. Så er en seniorstol med løftefunktion - en såkaldt løftefunktion - at foretrække. Her får du en lænestol med lige så høj komfort som ved en almindelig seniorstol. Den eneste forskel er, at du får den praktiske funktion at kunne løfte sædet, så du derved nemmere kan komme op og stå igen. 

Se vores udvalg her på siden, hvor vi særligt har et godt udvalg af senior- og løftestole fra Farstrup Furniture.

Husk at du kan kontakte os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Jeg har fundet en seniorstol, men hvordan køber jeg den på jeres side?

Vores kunder, der finder deres favoritter på vores side, skriver enten en mail eller kontakter os på telefon for at bestille og købe vores møbler. Vi svarer altid så hurtigt, vi kan, og hvis du har brug for yderligere information, kan vi også være behjælpelige med dette.

Bor du i området omkring Skærbæk, nær Tønder, Esbjerg og Haderslev? Så sving bilen forbi vores rigtig hyggelige butik, hvor du kan opleve alt interiøret på nærmeste hold. Du kan altid tage fat i os, hvis du har brug for hjælp.

Skal vi levere din seniorstol?

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper kan vi levere din nye seniorstol hjem til dig. Vi kan levere i hele Danmark. Kontakt os i dag, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Til vores lokale kunder tilbyder vi gratis levering og montering, hvis du bor i lokalområdet inden for trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev.

Har du spørgsmål? Kontakt os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag            10.00-17.30
 ​Tirsdag            10.00-17.30
 ​Onsdag           10.00-17.30
 ​Torsdag          10.00-17.30
Fredag             10.00-17.30
Lørdag            10.00-14.00
Søndag            11.00 - 15.00