Sov godt med senge fra Skærbæk Møbler & Tæpper

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper får du kvalitetsenge til fordelagtige priser, så du kan sove som en drøm. Vi giver dig den bedste service fra start til slut. Hos os får du hurtig levering, og yderligere får du også 30 dages ombytningsret på størstedelen af vores sortiment, hvis sengen mod forventning ikke falder i din smag. Find inspiration til din næste seng hos os.

Få mere ud af din søvn!

En god og sund søvn er noget af det vigtigste for vores almene velvære. En dårlig madras, den forkerte hårdhed eller blødhed følger os, selv når vi ikke sover. Det ved vi hos Skærbæk Møbler & Tæpper, og derfor står vi altid klar med kvalificeret rådgivning, så du kan få den optimalt bedste søvn.

  • Prøv mere end 50 kvalitetssenge i vores fysiske butik
  • Find inspiration til dit soveværelse
  • Få en god søvn.

Mens vi sover, laver vores fantastiske krop og hjerne en masse vigtigt arbejde for os. Vores immunforsvar opererer, og den rigtige mængde søvn sænker vores niveau af stresshormonet kortisol i kroppen. Derfor er det fantastisk vigtigt med en god og uafbrudt søvn, da vi bliver sundere, mere opmærksomme og gladere.

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper har vi den holdning, at sengen er et af de suverænt vigtigste møbler i dit hjem. Derfor har vi altid mere en 50 senge fra blandt andet Jensen Senge og Dunlopilloi vores udstilling. Altid klar til fremvisning og afprøvning. Find præcis den seng, der matcher dine behov. Vi anbefaler altid, at du kommer forbi butikken, når det er en seng, du skal købe.

Vi tilbyder et stort udvalg inden for kontinentalsenge, elevationssenge, boksmadrasser, vendbare madrasser, sengegavle m.m.

Et indbydende soveværelse

Find inspiration i vores flotte udvalg af senge. Bliv inspireret her på vores hjemmeside, hvor du kan opleve vores kvalitetsmodeller, eller besøg os i vores hyggelige butik i Skærbæk. Her har vi har endnu flere flotte modeller udstillet. Her kan du prøve de forskellige senge i ro og mag, samt finde inspiration til styling og indretning af dit soveværelse.

Læs mere om vores garantier

Vi giver dig den bedste service fra start til slut. Hos os får du hurtig levering, og yderligere får du også 30 dages ombytningsret på størstedelen af vores sortiment, hvis sengen mod forventning ikke falder i din smag. Forhør dig i butikken eller via. vores kontaktformular, om hvilke modeller dette gælder for.

Levering

Uanset model, størrelse eller pris din seng har, så leverer og monterer vi den gerne for dig. Hvis du er en af vores lokale kunder, dig der bor inden for trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev, så tilbyder vi som noget ganske særligt altid gratis levering og montering. Vi tager som en ekstra god service emballage med os, når vi går.

Kontakt os på enten telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk for yderligere spørgsmål om levering, rådgivning og vores sortiment. Vi ses i Skærbæk Møbler & Tæpper.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag            10.00-17.30
 ​Tirsdag            10.00-17.30
 ​Onsdag           10.00-17.30
 ​Torsdag          10.00-17.30
Fredag             10.00-17.30
Lørdag            10.00-14.00
Søndag                LUKKET