STORT UDVALG AF sofaer i HØJ KVALITET

​Hos møbelforretningen Skærbæk Møbler og Tæpper leverer vi sofaer af høj kvalitet til dig, der ønsker en sofa ud over det sædvanlige. Vi har et stort udvalg af alle de traditionelle sofamodeller, herunder chaiselong sofa, u sofa, hjørnesofa samt 3+2-sofaer.

​Sofaerne fås i mange forskellige farver og på de fleste modeller er det muligt at vælge imellem betræk i enten læder eller stof. Hjørnesofaerne samt de u-formede sofaer kan bestilles som både højrevendt og venstrevendt sofa. Vælg mellem brands som Actona, Hestbæk og Hjort Knudsen.​​

​Vidste du, at du kan bestille vores møbler pr. mail? Send blot en e-mail til skmt@skmt.dk, så sørger vi for en tryg og sikker ekspedition.

Flotte sofaer til enhver smag

Udforsk vores smarte og smukke udvalg af små og store sofaer. Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig et stort udvalg inden for lækre og bløde sofaer. Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig et flot udvalg af kvalitetsmøbler i alle prisklasser. Både til det lille kollegieværelse, den mindre lejlighed eller en stor sofa til den store stue. 

Skab et hyggeligt samlingspunkt i dit hjem, hvor der både er plads til en søndag på langs og gæster til kaffe. Find inspiration til din indretningsdrøm i vores skønne udvalg!

Skab en dejlig oase i dit hjem

Leder du efter en rigtig flyder, hvor du efter arbejde eller studie kan slappe godt og grundigt? Find familiens næste skønne samlingspunkt hos os.

Uanset om du er til den klassiske enkle lædersofa med smukke rene linjer og nem vedligeholdelse, nordisk æstetik med smukt lyst træ og skulpturelle former, eller om du leder efter en 3+2 personers løsning, så kan vi altid hjælpe dig med en skøn sofa til dit hjem.

Vores skønne sortiment taler til alle typer indretninger, og hvis du ikke finder den helt rette sofa til dit hjem, så har du også muligheden for at skabe en personlig og kreativ løsning med en byg selv sofa.

Praktisk pladsbesparer eller en stor flyder?

Savner dit hjem et dejligt sted, hvor du kan slænge og hygge dig? Skærbæk Møbler & Tæpper giver dig sofaer til enhver smag. Både den praktiske og pladsbesparende sovesofa til kollegieværelset eller den mindre lejlighed – eller den store sofa, der hvor der er masser af plads til gæster og lange spilaftener.

Byg-selv-sofaen

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper kan du bygge din egen sofa, så du skaber møblet, der passer præcis til din smag. Her kan du bygge din sofa i et af de følgende programmer herunder.

·​Palermo 3D Byggesystem

·​Palma 3D Byggesystem

·​Skagen 3D Byggesystem

Du kan læse meget mere om vores byg selv sofaer her på hjemmesiden, og give dig i kast med at bygge din helt egen ønskesofa.

Levering af din sofa

​Vi leverer din sofa, hjem til dig, hvis du ønsker dette. Hvis du er en af vores lokale kunder*, tilbyder vi altid gratis levering og montering af din sofa.

  • Levering i hele Danmark
  • ​Vi kan montere din sofa
  • Vi tager emballagen med os igen, hvis vi monterer sofaen for dig.

* Dette tilbud gælder vores kunder, der bor i nærområdet i trekanten Esbjerg, Tønder og Haderslev.​

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål

Du kan altid hente råd og vejledning hos os. Har du spørgsmål til vores byg-selv-koncept, vores andre sofaer, og deres specifikationer eller noget helt andet? Så er du hjertelig velkommen til at kontakte os hos Skærbæk Møbler & Tæpper. Fang os på telefon 74 75 25 30 eller på mail skmt@skmt.dk, hvor du får lov til at snakke med en af vores kyndige professionelle. Kig ned i butikken, eller ring os op. Vi glæder os til at snakke med dig.  

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 57 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/ Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag            10.00-17.30
 ​Tirsdag            10.00-17.30
 ​Onsdag           10.00-17.30
 ​Torsdag          10.00-17.30
Fredag             10.00-17.30
Lørdag            10.00-14.00
Søndag                LUKKET