SOFAER - STORT UDVALG AF HØJ KVALITET

​Hos møbelforretningen Skærbæk Møbler og Tæpper leverer vi sofaer af høj kvalitet til dig, der ønsker en sofa ud over det sædvanlige. Vi har et stort udvalg af alle de traditionelle sofamodeller, herunder sofaer med chaiselong, u-formede sofaer, hjørnesofaer samt 3+2-sofaer.

​Sofaerne fås i mange forskellige farver og på de fleste modeller er det muligt at vælge imellem betræk i enten læder eller stof. Hjørnesofaerne samt de u-formede sofaer kan bestilles som både højrevendt og venstrevendt sofa.​​

Vælg imellem mange flotte sofaer

Nedenfor ses et udvalg af vores sofaer, og der er mange flere, hvor de kommer fra. Bestil din nye sofa i dag. Så leverer og monterer vi den for dig hurtigst muligt uden ekstra beregning. Vi tager også emballagen fra vores sofaer med retur, så du ikke skal bekymre dig om bortskaffelse af denne, men blot kan læne dig tilbage og nyde din nye sofa i ro og mag.

For endnu flere skønne sofaer er du mere end velkommen til at besøge os i den fysiske butik på Timmermanns Vej i Skærbæk, hvor du ligeledes kan prøve de forskellige sofaer, sovesofaer og andre møbler og få kyndig vejledning fra vores professionelle medarbejdere.

​Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 74 75 25 30 eller sende os en mail på: skmt@skmt.dk

Bredt og dybt udvalg af sofaer hos Skærbæk Møbler & Tæpper.

Hos Skærbæk Møbler & Tæpper har vi et bredt og dybt sortiment i sofaer. Vi har 3. pers sofaer, 2 pers. sofaer, chaiselong sofaer, u sofaer, hjørnesofaer og flere forskellige byg-selv sofasystemer. 

Du kan på stortset alle vores sofaer, selv vælge, om den skal betrækkes med stof eller læder. Vi har altid mere end 50 sofamiljøer udstillet i vores butik, så vi finder helt sikkert også en sofa, som passer dit behov.

Skærbæk Møbler & Tæpper ligger i Sønderjylland, tæt ved Tønder, Ribe og Løgumkloster. Vi kan levere din sofa i hele Danmark.​

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 62 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag  09.30 - 17.30

Tirsdag    09.30 - 17.30

Onsdag   09.30 - 17.30

Torsdag   09.30 - 17.30

Fredag    09.30 - 17.30

Lørdag    10.00 - 13.00


Åbent første søndag i måneden kl. 11.00 - 15.00