Sovesofaer - Praktiske & Pladsbesparende

Bor du småt eller vil du bare gerne have plads til en ekstra overnattende gæst eller to? Så er en af vores praktiske sovesofaer, det oplagte valg. Vores sovesofaer fås i mange forskellige modeller, hvoraf de viste her på siden kun er en brøkdel af udvalget. 

Du er derfor meget velkommen i vores fysiske butik i Skærbæk, hvor du finder endnu flere sovesofaer og i ro og mag kan prøve de forskellige sovesofaer. Her har du ligeledes mulighed for at modtage kyndig vejledning fra vores kompetente personale omkring vores sovesofaer, så du får valgt den helt rigtige af vores sovesofaer, der er tilpasset dit behov.

Skift din seng ud med en af vores sovesofaer

Med en af vores komfortabel sovesofaer sparer du plads, da sovesofaen er skabt til at kunne fungere som almindelig sofa om dagen og seng om natten. Hos Skærbæk Møbler og Tæpper har vi hurtig levering direkte hjem til dig, hvor vi monterer sengen og bortskaffer al emballage.

Vi har 30 dages ombytningsret, så du kan få skiftet din sovesofa ud med en anden model, såfremt hårdhed og komfort ikke lever op til forventningerne, og du kan derfor trygt handle sovesofa hos os.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 74 75 25 30 eller sende os en mail på skmt@skmt.dk.

​Køb din sovesofa i vores møbelforretning!

Vi anbefaler, hos Skærbæk Møbler & Tæpper, at du prøver sengen inden det endelig køb, da det er vigtigt at få den rigtige hårdhed i madrassen. Kom ind i butikken til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du får den seng som passer dig og dine behov.​ 

Skærbæk Møbler & Tæpper ligger i Sønderjylland, tæt ved Ribe, Tønder og Løgumkloster. Vi kan levere din sovesofa i hele Danmark.

​Brands

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 45 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Handelsbetingelser

​Timmermanns Vej 1

6780 Skærbæk ​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag 09.30 - 17.30

Tirsdag 09.30 - 17.30

Onsdag 09.30 - 17.30

Torsdag ​09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 17.30

Lørdag 10.00 - 13.00


Åbent første og sidste søndag i måneden kl. 11.00 - 15.00