Farstrup Comfort stolekoncept

​Farstrup har udviklet et fantastisk stolekoncept, hvor design, flexibilitet og høj kvalitet, er de vigtiste parametre. Stolene er i ægte dansk håndværk og fælles for møblerne er, at alt produceres i Danmark, hvilket sikrer perfekt finish, flot design og lang levetid. 

Klik dig ind på lænestole, og se et udpluk af de stole, som Farstrup har i deres sortiment. Du kan også gå ind på www.farstrup.dk, hvis du vil vide mere, omkring hvillestoe fra Farstrup.

Vi er alle forskellige

Farstrup bestræber sig på, at tilpasse deres koncept, så stolene kan tilpasses hver enkelt enkelte individ. ​Skærbæk Møbler har altid 8-10 stole stående i butikken, klar til fremvisning. Derudover har vi et podie, hvor vi kan tilpasse stolens højde, så den passer lige præcis til dig. Det er også muligt at vælge i blandt forskellige stof og læder dessiner, samt træsorter i bøg og eg, bejdset i forskellige farver.

Farstrup Comfort hvilestole

Få besøg af stolebussen - Helt gratis

Har du ikke mulighed for at besøge os på Timmermannsvej 1 i 6780 Skærbæk, kommer vi til dig!

Vi tilbyder dig gratis hjemmesbesøg, hvor vi fylder stolebussen med stole og køre hjem til din bopæl, og fremviser Farstrup Comfort stole. Vi har stof og læderprøver med, samt træprøver. Det er også muligt at få tilpasset stolen derhjemme, både i højde og dybde, samt justering af ryg med skumindlæg.​

Vi forkæler vores kunder med gratis levering

Vi vil rigtig gerne forkæle vores lokale kunder. Bor du inden for trekanten af Esbjerg - Haderslev - Tønder, så giver ​vi dig som noget helt særligt altid gratis levering og montering, ved køb af seng, sofa eller lænestol til at hygge i dit nye hjem. Vores dygtige montører tager sig af slæbet, mens du bare skal slappe af og glæde til, at dit nye møbel er færdigsamlet.

Vi leverer selvfølgelig vores smukke sortiment af møbler rundt i hele Danmark. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller levering, så er du altid velkommen til enten at skrive en mail eller ringe til os. Vi vil gøre vores bedste, for at du føler dig bedst vejledt. 

Brands​

- Hos Skærbæk Møbler & Tæpper finder du altid et bredt og dybt udvalg i møbler, til alle rum.

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 55 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis

CVR: 26286662

Timmermanns Vej 1
​ 6780 Skærbæk​

​Telefon: 74 75 25 30

E-mail: skmt@skmt.dk

Åbningstider

Mandag      09.30 - 17.30
Tirsdag        09.30 - 17.30
 ​Onsdag        09.30 - 17.30
   ​Torsdag         09.30 - 17.30
   Fredag          09.30 - 17.30
  Lørdag         10.00 - 13.00


Åbent alle søndage i september kl. 11.00 - 15.00